Når der er for længe til den første

For de fleste af os, er det helt naturligt, at ventet med længsel på lønningsdagen. Det er som om, at jo tættere vi kommer på, des flere ting, er der, vi gerne vil have. Men det er ikke altid, at pengene rækker. Specielt ikke sidst på måneden.

Falder du over lige det, du har gået og ventet på, men ikke har kunnet finde, så er det bare rigtig ærgerligt, når pengene på kontoen ikke helt rækker og der er lidt for længe til den første. Med et minilån kan du låne de penge du mangler og betale dem tilbage, når lønnen går ind.

Hvad er et minilån?

Et minilån er den mindste af de onlinelån, der er tilgængelige i dag.

Der findes en lang række muligheder for at låne beløb på mellem 10.000 og 400.000 kroner med et kviklån eller et forbrugslån, men den slags lån har ofte en lang løbetid og har du brug for et par tusind, der kan betales tilbage til den første, så er det en dyr og omstændig løsning for dig.

Med en minilån kan du på den anden side lån penge mellem 500 og 10.000 kroner med en løbetid på mellem 5 og 30 dage. Det betyder altså, at et minilån er rette mod dig, der har brug for lidt ekstra mellem hænderne indtil der tikker nye penge ind på kontoen.

Hvordan ansøger du om et minilån?

Du kan ansøge om et minilån på nettet i løbet af få minutter.

Når du finder den låneudbyder du ønsker at ansøge hos, udfylder du ansøgningen på hjemmesiden og sender den afsted. Indenfor ganske kort tid får du svar på din ansøgning og er den godkendt kan du med det samme godkende den. Herefter vil du i løbet af få dage have pengene til rådighed på din konto. I nogen tilfælde vil du endda kunne se pengene allerede dagen efter.

Der er dog få krav, du skal kunne opfylde for at kunne ansøge;

  • Du skal være fyldt mindst 18 år.
  • Du skal være bosat i Danmark og have NemID
  • Du må ikke være registeret i RKI eller Debitor registeret.

Opfylder du disse krav er du allerede tæt på at have pengene på din konto.